Ria team

 

 

The Ria Products are commercialised by the company Rudbæk Industri Aps, Denmark.

 

To know more about the owners and the company,

read right site information.

 

Rudbæk Industri Aps work with art, design and metal/wood production.

 

We are around 10 employers al based on a close down to earth daily contact.

 

              People behind Riaonline

 

 

Jan Rudbæk Larsen

 

Jan Rudbæk Larsen  Indehaver & kunstner  jan@riaonline.dk

 

Jan Rudbæk Larsen er født i 1962 i Assens på vestfyn.

 

Begynde at tegne "professionelt" allerede som 13 årig 

 

Uddannet maskinarbejder og maskintekniker. Mangeårig selvstændig indenfor maskinbranchen. Er idag indehaver af Rudbæk Industri Aps som servicerer store industrianlæg i metalbranchen.

 

Sideløbende med læren om at blive i faget har jeg tilladt mig en del udfordringer og eventyr som har formet mit frie sind og trukket alt brugbar personlighed med ind i forretningslivet.

"Jeg ønsker ikke at være skuespiller i mit eget liv" har altid været tanken i alt hvad jeg laver.

 

Et kombineret forretningseventyr og personlig proces i Østrig i perioden 1997-1999 formede for alvor den person som jeg er idag.

 

I perioden 1999-2001 prøvede jeg kræfter med mediebranchen og deltog i flere tv-programmer og reklamer. Denne periode lærte mig egentlig at finde mit eget loft for hvad jeg ville bruge mit liv til -en fantastisk personlig ro at opnå.

 

De sidste år har gjort det muligt for mig at starte et hængeparti op....at male mennesker i storformat. Jeg er et travlt menneske men bruger al disponibel tid på at få mine drømme frem på lærredet....og jeg er en fighter.

Jeg arbejder pt på at skabe min helt egen stil indenfor figur- og portrætmaling og har som målsætning at skabe opmærksomhed internationalt.

 

Forretningsdelen i mig har skabt lysten til at lave et galleri med kunst og design som jeg finder meget interessant og som jeg tror vil kunne glæde og inspirere mange mennesker.

 

Da jeg mødte Bozena Ossowski og oplevede hendes fantastiske malerier lå det hurtigt i luften at vi skulle samarbejde om at markedsføre hendes malerier udover Tyskland, hvor hun bor og arbejder.

 

Et delresultat er også design af helt egenstående rammer til malerier som ikke er set før nogen steder og udviklingen af hjørnelærredet som også er unikt og allerede internationalt designbeskyttet.

 

Jeg ser frem til at åbne galleria og møde interesserede......

 

 

De sidste år